special equipment > Doorblaasdempers  
 

ASSORTIMENT

 

Doorblaasdempers

Met de bouw van nieuwe stoomketels, equipement uitwisseling, of reparatie werk in superheaters of stoomleidingen, kan er vuil in dit soort systemen achterblijven.

Dit vuil zal moeten worden verwijderd voordat deze systemen in gebruik kunnen worden genomen. Zonder goede voorzorgsmaatregelen zullen er beschadigingen aan de stoomturbine plaatsvinden. Om dit vuil te verwijderen is het standaard om superheaters en stoomleidingen onder druk door te blazen met stoom die geproduceerd wordt door de eigen ketel. Dit doorblazen veroorzaakt bij uittreden van de stoom een aanzienlijk lawaai, en dit willen we in een dichtbevolkt land als Nederland onder controle houden, en maken we gebruik van Silencers die een 2 ledig doel hebben. Deze 2 doelen zijn het vuil te controleren bij uittreden en het geluid naar een verantwoord niveau te brengen. Bij standaard silencers zal door de kracht van de stoom het vuil door het absorberend materiaal in de silencers vernietigd worden.

Tools 4 Rent heeft hierin een huurvloot, equipment bestaande uit silencers , motor bestuurde afsluiters, verlopen (reducers)en etsplaathouders (voor een indicatie van reiniging) in leidingsystemen, die speciaal ontwikkeld zijn voor dit soort omstandigheden en die bijna elke situatie aankunnen.

Deze situaties zijn per geval specifiek en zullen dan ook per geval bekeken en berekend moeten worden.

Hiervoor hebben wij de expertise in huis. Dit zijn service specialisten van New Energy Services die uit een jarenlange ervaring kunnen putten, die nieuwbouw, ombouw en reparatie dagelijks in het veld meemaken.

Specificaties : Silencers - range van 27 tot 200 ton per uur bij een temperatuur van 530ºC met een geaccepteerde geluidsniveau van rond de 85 Db(A)

Wilt u meer informatie over onze dempers? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag op weg. Ook kunt u meer info vinden op www.dempers4rent.nl

 

Deze 150 tons afblaas demper is gereed voor transport, deze wordt geplaatst bij Aardwarmte in Den Haag.

Hieronder de opstelling van onze 150 tons doorblaasdemper bij het aardwarmte project in Den Haag.

U heeft 0 items

Tools 4 Rent

 

Alfred Marshallstraat 5   7559 SE Hengelo   Tel: +31 (0)74 8515397   verhuur@tools4rent.nl
KVK: NL08202830   BTW NL821067084B01
Algemene voorwaarden