Begin  
 

ASSORTIMENT

 

Tools 4 Rent - permanente klasse in tijdelijk materiaal

Materieel verhuur, ook op projectbasis
Tools 4 Rent is verhuurder van professionele gereedschappen en leverancier van verbruiksartikelen zoals b.v. PBM's en van boortje t/m lasdraad. Wij verhuren professionele gereedschappen aan de industriële branche en de metaalbewerkingindustrie. Wilt u meer weten over wie wij zijn en wat wij doen zie onze introductie. Voor meer info over huren en of kopen bij T4R, bekijk onze algemene bepalingen.

Permanente klasse in tijdelijk materiaal
Tools 4 Rent is begonnen in 2007. Hierdoor zijn we een nieuwe weg ingeslagen in de commerciële verhuurmarkt. Wij bieden een complete begeleiding aan, door niet alleen op te treden als een betrouwbare verhuurder van professioneel materieel, maar ook als een actieve, meedenkende partner. Een probleemoplosser, die weet wat er speelt en waar behoefte aan is. Tools4rent heeft een eigen technische dienst die repareert, innoveert en vernieuwd. Wij stemmen het gereedschap samen met u af zodat u uw project goed en efficiënt kunt uitvoeren. 

Nieuw! Nieuw! Nieuw bij ons NEN3140 en de NEN-EN 50504 Keuringen
Wij weten als geen ander hoe hoog de kosten kunnen oplopen bij het keuren van materieel. Wij kunnen de kennis die wij hebben opgedaan met het keuren van ons eigen materieel met u delen. Het is daarom ook mogelijk om u hiermee ontzorgen door de verplichte jaarlijkse keuringen van uw apparatenpark op ons te nemen.

Wij kunnen werken met een zeer beperkte winstmarge. Dit is voor ons mogelijk omdat dit voor ons geen 'core business' is maar wel bij ons werk hoort, en daarom willen wij deze mogelijkheid gebruiken om onze markt te verbreden, nieuwe bedrijven te leren kennen en onze efficientcy te vergroten.

Mocht uw interesse zijn gewekt en heeft u belangstelling, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 074 - 8515397

                    

Projecten

Tools 4 Rent voorziet al zeer lange tijd NEWES van gereedschappen en verbruiksmateriaal voor al haar projecten. Lees meer...

 

 

U heeft 0 items

Tools 4 Rent

 

Alfred Marshallstraat 5   7559 SE Hengelo   Tel: +31 (0)74 8515397   verhuur@tools4rent.nl
KVK: NL08202830   BTW NL821067084B01
Algemene voorwaarden