Uitzonderlijk gereedschap kun je beter inhuren.
Uw installatie zo kort mogelijk uit bedrijf
Uitblaas dempers tot 200 Ton stoom
I.c.m. motor gestuurde afsluiters lucht & elektrisch bediend
Project matig kunnen we gereedschappen samenstellen
Afgestemd op uw werkzaamheden
Vorige slide
Volgende slide
Permanente klasse in tijdelijk materiaal

Wij bieden een complete begeleiding aan door niet alleen op te treden als een betrouwbare verhuurder van professioneel materieel, maar ook als een actieve en meedenkende partner. Een probleemoplosser, die weet wat er speelt in de industrie en waar behoefte aan is en u zodoende kan voorzien van het juiste gereedschap.

Een onderneming met een jarenlange ervaring

Tools 4 Rent verhuurd gereedschappen, machines en gebruiks- en beschermartikelen voor bedrijven die werkzaam zijn in de chemische, ketel- en de metaalindustrie. Daarvoor staat een team van ervaren vakmensen garant. Onze aanpak is bedrijfsmatig. De benadering persoonlijk. De organisatie is geolied. En het materieel is op een succesvolle wijze gekoppeld aan lage kosten en snelle levertijden. Dat dit concept aanslaat, blijkt uit de zeer uiteenlopende projecten die we overal in het land hebben uitgevoerd.

Slagvaardig en innovatief

Vakmanschap en projectmanagement gaan bij Tools4Rent hand in hand. We zijn wendbaar, staan heel dicht bij de markt en vormen als het ware een verlengstuk van uw productie. Met alles wat dat inhoudt: snel en effectief reageren op technische ontwikkelingen en op dringende behoeften van de opdrachtgever. Wij werken samen met u aan de meest efficiënte oplossing, 24 uur per dag en zeven dagen per week.

Gerelateerd aan NEWES

Tools4Rent levert in eerste instantie gereedschappen aan projectlocaties waar NEWES werkzaam is. NEWES is een gespecialiseerd bedrijf dat onderhoud en reparaties uitvoert aan industriële (stoom)ketelinstallaties en de petrochemie. Het assortiment van Tools 4 Rent is dan ook grotendeels afgestemd op de ketelbranche en de petrochemische industrie. Maar om welke toepassing het ook gaat, wij zoeken altijd samen met onze opdrachtgevers naar het juiste gereedschap. Ook als daarvoor machines moeten worden aangepast of zelfs speciaal ontwikkeld.

Onze branche specifieke oplossingen

  • Kottermachines(pijp bewerkings machines), met deze specifieke en kostbare machines kan snel een las-kant aan een pijp worden gefreesd, als optimale voorbereiding voor het lassen.
  • Aangepaste Tig lasmachines voor het gebruik in kleine ruimten. Deze compacte machines hebben een lang slangenpakket en een compacte flexibele toorts Hiermee kan ook fijn laswerk op moeilijk bereikbare plaatsen worden uitgevoerd.
  • CO2(mig/mag) lasmachines met een aangepaste compacte draagbare draadkast (waar 5 kilo rollen lasdraad in zitten) en een extra lang slangenpakket. Hierdoor kan veel flexibeler gewerkt worden, omdat alleen de mobiele draaddoorvoerkast i.p.v. de gehele machine verplaatst hoeft te worden.

Tools 4 Rent beschikt over de vereiste faciliteiten en expertise om ervoor te zorgen dat het materieel op ieder moment aan de hoogste eisen voldoet, wij beschikken over een eigen TD waar we alle gereedschappen zelf onderhouden en keuren, zodat u gegarandeerd veilig en betrouwbaar kunt werken. 

CONTACT MET TOOLS 4 RENT

Wilt u op volle kracht vooruit? Met een frisse, innovatieve en flexibele partner die uw productie draaiende houdt en met u meedenkt? Eén telefoontje of e-mail is genoeg voor een persoonlijke afspraak