algemeen > Introductie  
 

ASSORTIMENT

 

Introductie

Permanente klasse in tijdelijk materiaal
Met de oprichting van Tools 4 Rent in 2007 is er een nieuwe kijk ontstaan op de commerciële verhuurmarkt. Wij bieden een complete begeleiding aan door niet alleen op te treden als een betrouwbare verhuurder van professioneel materieel, maar ook als een actieve en meedenkende partner. Een probleemoplosser, die weet wat er speelt en waar behoefte aan is en u zodoende kan voorzien van het juiste gereedschap.

Een nieuwe onderneming met een jarenlange ervaring
Tools 4 Rent  verhuurd gereedschappen, machines en gebruiks- en beschermartikelen voor bedrijven die werkzaam zijn in de chemische, ketel- en de metaalindustrie. Daarvoor staat een team van ervaren vakmensen garant. Onze aanpak is bedrijfsmatig. De benadering persoonlijk. De organisatie is geolied. En het materieel is op een succesvolle wijze gekoppeld aan lage kosten en snelle levertijden. Dat deze aanpak aanslaat, blijkt uit de zeer uiteenlopende projecten die we overal in het land hebben uitgevoerd.

Slagvaardig en innovatief
Vakmanschap en projectmanagement gaan bij Tools4Rent hand in hand. We zijn wendbaar, staan heel dicht bij de markt en vormen als het ware een verlengstuk van uw productie. Met alles wat dat inhoudt: snel en effectief reageren op technische ontwikkelingen en op dringende behoeften van de opdrachtgever. Wij werken samen met u aan de meest efficiënte oplossing, 24 uur per dag en zeven dagen per week.

Gezonde prijs/prestatie-verhouding
Als opdrachtgever van Tools 4 Rent kunt u rekenen op een perfecte service voor een aantrekkelijke prijs. Dankzij onze doordachte kwaliteits- en kostenbewaking kunnen we tot tientallen procenten goedkoper leveren dan onze concurrenten! Indien materieel in grote hoeveelheden en/of voor een langere periode wordt gehuurd, gelden bovendien nog eens speciale kortingen.

Gerelateerd aan NEWES 
Tools4Rent levert in eerste instantie gereedschappen aan projectlocaties waar NEWES werkzaam is. Dit is een gespecialiseerd bedrijf dat onderhoud en reparaties uitvoert aan industriële (stoom)ketelinstallaties. Het assortiment van Tools 4 Rent is dan ook grotendeels afgestemd op de ketelbranche. Maar om welke toepassing het ook gaat, wij zoeken altijd samen met onze opdrachtgevers naar het juiste gereedschap. Ook als daarvoor machines moeten worden aangepast of zelfs speciaal ontwikkeld.

Onze branchespecifieke oplossingen

 • Kottermachines. Met deze specifieke en kostbare machines kan snel een hoek aan een pijp worden gefreesd, als optimale voorbereiding voor het lassen.
 • Aangepaste Tig lasmachines voor het gebruik in kleine ruimten. Deze compacte machines hebben een lang slangenpakket en een compacte flexibele toorts Hiermee kan ook fijn laswerk op moeilijk bereikbare plaatsen worden uitgevoerd.
 • CO2(mig/mag) lasmachines met een aangepaste compacte draagbare draadkast en een extra lang slangenpakket. Hierdoor kan veel flexibeler gewerkt worden, omdat alleen de mobiele draaddoorvoerkast i.p.v. de gehele machine verplaatst hoeft te worden.

Maatwerk containers voor elke situatie
Tools4Rent levert ook containers en gereedschapspakketten die geheel volgens uw specificaties kunnen worden ingericht en samengesteld. Daarnaast staan er altijd volledig ingericht ‘hit and run’ containers gereed om te worden verzonden naar een projectlocatie. In geval van spoed of een kleine reparatie, kan een ‘calamiteiten aanhanger’ worden ingezet. Dit is een kleine versie van de gereedschapscontainer.

Bijbehorende verbruiksartikelen en veiligheidsmiddelen
Tevens leveren wij uit voorraad een compleet assortiment verbruiksartikelen, zoals boren, frezen, lasmaterialen, veiligheidsmiddelen etc., afgestemd op het materieel dat wij verhuren.

Bouwplaatsverlichting en -inrichting
Om overal te kunnen werken, plaatsen wij complete verlichtingsinstallaties, energievoorzieningen en persluchtsystemen, voor de meest uiteenlopende situaties.

Tools 4 Rent verhuurt en verkoopt:

 • Metaalbewerkingmachines
 • Containers en inventaris
 • Lucht- en elektrisch gereedschap
 • Instrumentatie- en meetgereedschap
 • Lasmachines en toebehoren
 • Slijpmachines
 • Kottermachines (laskantbewerking)
 • Walsgereedschappen
 • Perspompen en afstopgereedschap
 • Bouwplaatsverlichting
 • Hijs- en hefwerktuigen
 • Handgereedschappen
 • Persoonlijke beschermmiddelen
 • en nog veel meer.

Tools4Rent beschikt over de vereiste faciliteiten en expertise om ervoor te zorgen dat het materieel op ieder moment aan de hoogste eisen voldoet. Zodat u gegarandeerd veilig en betrouwbaar kunt werken.

Alfred Marshallstraat 5
7559 SE Hengelo NL 
Tel. 074-8515397 
verhuur@tools4rent.nl

U heeft 0 items

Tools 4 Rent

 

Alfred Marshallstraat 5   7559 SE Hengelo   Tel: +31 (0)74 8515397   verhuur@tools4rent.nl
KVK: NL08202830   BTW NL821067084B01
Algemene voorwaarden